Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Eylül 05, 2010, 01:47:17 ÖS
Ana Sayfa Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt
Duyurular: esselamu aleykum!uzun zaman oldu ki sizleri özlemeyeyim...bir ınkıta yaşadık elbet.lakin vefasız olmadık hiç bir zaman:)muhabbet ve dua ile...hoş geldiniz yeniden....

+  Erdemliler Meclisi
|-+  MÜEBBET MUHABBET
| |-+  Sohbet Köşesi
| | |-+  Üç aylar geldi, rahmet yağıyor.
« önceki sonraki »
Sayfa: [1] Yazdır
Gönderen Konu: Üç aylar geldi, rahmet yağıyor.  (Okunma Sayısı 23 defa)
Eshabil
Global Moderator
Vip Üye

Kusura bakma İstanbul..

Üyelik Bilgileri WWW
« : Haziran 15, 2010, 12:48:29 ÖÖ »

Kameri takvime göre Recep, Şaban ve Ramazan olarak bilinen üç aylar başladı. Tüm kardeşlerimizin 3 aylarının hayırlı geçmesini diliyorum.

Merhamet, şefkat, yardımlaşma ve dayanışma ayları olarak bilinen bu aylar, kardeşliğin ve dayanışma ruhunu temsil eden Ramazan ayı ile noktalanacak. 17 Haziran Perşembe'yi Cuma'ya bağlayan gecede ise Regaib Kandili kutlanacak. Recep ayının ilk günü olan bugünün akşamının bol bol ibadetle geçirilmesi gerektiği belirten İstanbul Müftüsü Prof Dr. Mustafa Çağrıcı, 17 Haziran Perşembe gecesinin mübarek Regaib Kandili olarak kutlanacağını söyledi. Çağrıcı, üç ayların manevi bir başlangıç için vesile olduğunu belirterek, üç ayların iyi değerlendirilmesi gerektiğini dile getirdi.

Üç ayların başlangıcı olan bu akşam bol bol Kuran-ı Kerim okumak yapılacak ibadetlerin başında geliyor. İstanbul Müftüsü Prof Dr. Mustafa Çağrıcı, Müslümanların bugünlerde bol bol tefekkür ederek dünya ve ahiret muhasebesi yapmaları gerektiğini hatırlatarak, üç ayların başladığı bu gece, Peygamber Efendimiz' in şefaatini ümit ederek, tevbe ve istiğfarda bulunarak kaza ve nafile namazları kılıp, O'na salat ü selamlar getirerek ibadet edilebileceğini söyledi.

Samanyolu Haber'den Alintidir.

Testinin sûreti ile ne vakte dek oynayıp duracaksın? Testinin nakşından geç, ırmağa, suya yürü.
serap
Vip Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Haziran 28, 2010, 12:34:56 ÖÖ »

ALLAH razi olsun... daha nice güzel üc aylar görmek, yasamak, gecirmek,.. dilegiyle. Selam ve dua ile...

Allah'ım Sen beni bana bırakma...
Ben açmışım gönlümün kapılarını Sana...
Tek Senin ve güllerin Efendisinin sevgisini ver bana...
Bulamadım gayrı bu dünyada bir damlacık vefa...
Sayfa: [1] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!