Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Eylül 05, 2010, 01:32:23 ÖS
Ana Sayfa Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt
Duyurular: esselamu aleykum!uzun zaman oldu ki sizleri özlemeyeyim...bir ınkıta yaşadık elbet.lakin vefasız olmadık hiç bir zaman:)muhabbet ve dua ile...hoş geldiniz yeniden....

+  Erdemliler Meclisi
|-+  YÖNETİMDEN DUYURULAR
| |-+  Forum Kuralları
| | |-+  Forumumuzda uyulması gerek kurallar
« önceki sonraki »
Sayfa: [1] Yazdır
Gönderen Konu: Forumumuzda uyulması gerek kurallar  (Okunma Sayısı 764 defa)
kubeys
Administrator
Vip Üye

Üyelik Bilgileri
« : Mart 02, 2007, 11:44:18 ÖS »

1 - Forumumuza Dini ve Bilimsel yazılar yazılabilir. Forumumuzda müstehcen yazılar yazmak müstehcen resimler vermek ya da link vermek kesinlikle yasaktır aksini yapanların derhal yazı yazma yetkileri alınacaktır.

2 - Forumumuz üzerinden alınan herhangi bilgi veya dosyanın doğuracağı problemlerden kullanıcı kendi mesuldür. Forumumuz bir bilgi paylaşım platformudur ve buradan edinilen bilgi veya dosyaları kullanmak özgürlüğü tamamen kullanıcıya aittir.

3 - Forum katılımcıları yeni bir konu başlığı açmadan önce o konunun forumda mevcut olup olmadığını kontrol etmeliler. Bunun için forumun arama özelliği kullanılabilir. Aynı isimli veya aynı tartışmaları içeren konular tekrar açılamaz.

4 - Kişisel tartışma ve fikirler PM ile yapılmalıdır. Bu tip yazışmalar ortalıkta ve görünür başlıklar altında yapıldığı takdirde ilgili başlık kapatılır ve konu devam edemez.

5 - Yöneticiler her yazılan mesajı göremeyebilirler. Yöneticilerden önce uygunsuz bir Mesajla karşılaştığınızda lütfen o bölümden sorumlu yöneticilere bildiriniz.

6 - Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geleceği için kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız. Konu başlıklarını, konunun içeriğini ifade eden şekilde seçmeniz gerekiyor. Konu ile alakalı olmayan başlıklar silinebilir. Buna yapılan itirazlar gözönüne alınmaz. Konu başlığı ile alakasız bir noktaya kayarsa kilitlenebilir.
Boarda yazılacak konular ilgili konu başlıkları altına yazılmalıdır. Bu özellikle dikkat etmenizi rica ediyoruz.

7 - Üye olurken ahlaksız isim seçmek, imzalara Siyasi Amaçlı yazılar yazmak, Reklam yapmak yasaktır. Resim olarak kesinlikle açık ya da politika ile ilgili bir Resim olmamalı ve kesinlikle bir Partinin Simgesi olan Logolar kullanılmamalıdır. Aksi halde Üyeliğiniz silinebilir. !!! Bu ilk defa olmuş olsa bile, bu sadece Adminlerin takdirine kalmış bir şeydir.

8 - Foruma uzun süre girmeyip herhangi bir konuda mesaj yazmayanların Üyelikleri silinebilir bunda itiraz hakkınız yoktur.

9 - Yöneticiler, yazılan Yazının Konusuyla ilgili olmayan bir Bölümde yazıldığına karar verirlerse yazıyı uygun bölüme aktarır veya silerler. Bu nedenle itiraz türü yazıların da silinmesi, veya cevaplandırılması Yönetici yetkisindedir.

10 - Forum Yönetimi tarafından, aynı Kişinin birden fazla Rumuz veya isimle, farklı Kişilermiş gibi aynı Konuda görüş belirttiğini tespit etdilmesi durumunda, Kişinin tüm Mesajları silinir ve Boarda girişi yasaklanır.Yine buna bağlı olarak aynı Kişinin birden fazla eMail Adresi ile başvurarak farklı isimler ile yazdığının tespit edilmesi durumunda forumda olan Üyeliği derhal silinir.

11 - Bu forum gönüllü ve Amatör katılım anlayışıyla Fikir aliş-verişinde bulunulması, Dostluk Kardeşlik ve ahlaki kurallar dahilinde Sohbetlerin yapilabileceği bir Mekan olması için kurulmuştur. Amaç dışı kullanılmaması gerekmektedir ve aynı Zamanda amaç dışı kullanmak yasaktır.

12 - Forumun işleyiş ve Kurallari konusunda katılımcıları Bilgilendirmek Adminlerin veya Moderatörlerin görevi değildir. Katılımcılar bu kuralları okuyup uymak zorundadır.

13 - Hiç bir forum hakkında (özeliikle bu forum hakkında) karalayıcı, yöneticilerini küçük düşürücü, aşağılayıcı kelimeler kullanılamaz. Böyle bir yanılgıya düşen Üyelerin Üyelikleri hiç bir ihtar verilmeksizin derhal silinecektir!

14 - Diğer üyelere karşı saygılı olunuz, onları aşağılayıcı, kırıcı, onlarla alay eden mesajlar atmayınız. Mesajlarınızı , aynı mesaj sizin için atılsa ne hissedeceğinizi düşünerek atınız. Mesajlarınızda bazı harflerin yerine nokta koyulmuş ve ya şaka amaçlı dahi KÜFÜR ve ARGO kullanmayınız. Başka bir Üye için ağza alınmayacak Laflar yada aşağılayıcı Cümleler kullanan, yada her türlü forumun huzurunu kaçırmak isteyen Kullanıcılar hakkında derhal 1. ihtar verilir, ayni hatayi ikinci defa yapıldığında derhal forumumuzdan uzaklaştırılırlar. En başta da hoşgörülü olunuz, unutmayınki internet ortamında duygular tam anlamıyla iletilememekte ve bu yüzden çoğu zaman yanlış anlaşılmalar olabilmektedir.

15 - Forumun Kurallarına uymayan Katılımcıların Forumda yazı yazması engellenecektir. Bu işlem ihtar verilmeden de yapılabılır.

16 - Forum Kurallari her zaman değiştirebilir ve değiştikten sonra hemen geçerlidir. O Zaman öyle bir Kural yoktu diye itiraz edilemez.

17 - Forumda üyelerin kullandiklari imzalar forum sayfalarinin acilmasini olumsuz yonden etkileyebileceginden secilen imzalar abartisiz boyutlarda olmalidir ve gerektiginde imzalara mudahele hakki yonetimdedir.
Bir ekran boyutunu aşan imzalar yasaktır.(1024x768)

18 - Eğer bu forumu kullanıyorsanız, kuralları okumamış olsanız dahi kabul etmiş sayılırsınız.

19 - Üyelik gerektiren başka forumlara davet mesajları ve reklamlar PM'ler dahil kesinlikle yasaktır. Bu durum tespitinde lütfen yönetici arkadaşlara bildiriniz. Ayrıca üye bu durumda süresiz BAN edilecektir.

20 - Gizlilik İlkeleri Kişisel Bilgileriniz : Foruma üye olurken girdiğiniz kişisel bilgileriz sadece forum yöneticileri tarafindan görülecektir. Girmiş oldugunuz bilgileri istediğiniz zaman degiştirebilirsiniz. (Kullanıcı Adı'nız hariç) Çerez’ler : Çerez’ler, (cookie) tarafımızdan kişisel bilgi toplama aracı olarak kullanmayacaktır.

dikkat:
Forumda hack içerikli illegal paylaşımlar yapmak yasaktır.

"...işte şimdi bize yapayalnız geldiniz,tıpkı sizi ilk yarattığımız gibi..."(6:94)
...............................

"Senin için kavgaların en güzelini ben verdim,senin için kapıları bir bir ben çaldım, sokakları ben arşınladım. Senin sevginle senin ateşinle yanan bendim..."
yağmur
Vip Üye

bir varmış-bir yokmuş... aşk tek/miş...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Mart 12, 2007, 10:31:58 ÖS »

hocam!çok uzun yazmışsınız nasıl okuyacağız şimdi bunları,göz muayene ücreti isterim haberiniz ola:)neyse kuralalrı okudum elbette (atlayarakta olsa)Gülümseme)inşallah herkes uyarda herhangi bir problem yaşamayız ailecek:))

bu kasvet dünyasında kalmadığı özlediğim,namaz vaktinden başka anını gözlediğim...(n.f.k.)
...
özlemekten yorulmuşum,kapında durdur beni...ucu sana dek ulaşan bir zincire vur beni...
Eshabil
Global Moderator
Vip Üye

Kusura bakma İstanbul..

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Mart 12, 2007, 11:27:30 ÖS »

Bir aile olarak,sinemize mıhlanmış inancımızla yaşadıktan sonra ve elbetteki Rabbimin izniyle herhangi bir problem yaşanacağımızı sanmıyorum.Oldu ya bir tatsızlık meydana geldi,işte ozaman sağduyunun ve inancın galip geleceğini inancını yüreğimde pek ala taşıyorum.

Selam ve Dua ile...

Testinin sûreti ile ne vakte dek oynayıp duracaksın? Testinin nakşından geç, ırmağa, suya yürü.
yağmur
Vip Üye

bir varmış-bir yokmuş... aşk tek/miş...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Mart 12, 2007, 11:50:07 ÖS »

Bir aile olarak,sinemize mıhlanmış inancımızla yaşadıktan sonra ve elbetteki Rabbimin izniyle herhangi bir problem yaşanacağımızı sanmıyorum.Oldu ya bir tatsızlık meydana geldi,işte ozaman sağduyunun ve inancın galip geleceğini inancını yüreğimde pek ala taşıyorum.

Selam ve Dua ile...
eyvallah eshabil kardeş,elbette temennimiz her zaman iyi niyetten ibaret,dediğiniz gibi ola ki tatasızlık çıktı onuda aşmayı başarabiliriz,biz kimin ceddiyiz:))

bu kasvet dünyasında kalmadığı özlediğim,namaz vaktinden başka anını gözlediğim...(n.f.k.)
...
özlemekten yorulmuşum,kapında durdur beni...ucu sana dek ulaşan bir zincire vur beni...
davut hoca
üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Mart 23, 2010, 06:30:03 ÖS »

Arkadaşlarımızın bu kurallara uyacağına inanıyorum.

Sen iyilik yap denize at.
Balık bilmezse Allah bilir..
Sayfa: [1] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!