Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Eylül 06, 2010, 09:47:06 ÖÖ
Ana Sayfa Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt
Duyurular: esselamu aleykum!uzun zaman oldu ki sizleri özlemeyeyim...bir ınkıta yaşadık elbet.lakin vefasız olmadık hiç bir zaman:)muhabbet ve dua ile...hoş geldiniz yeniden....

+  Erdemliler Meclisi
|-+  İSLAM
| |-+  Kur'an-ı Kerim
| | |-+  HERGÜNE BİR AYET
« önceki sonraki »
Sayfa: 1 ... 6 7 [8] Yazdır
Gönderen Konu: HERGÜNE BİR AYET  (Okunma Sayısı 2514 defa)
Sema
Uzman Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #105 : Temmuz 03, 2008, 01:36:33 ÖS »

Andolsun size kendinizden öyle bir Peygamber gelmiştir ki, sizin sıkıntıya uğramanız

ona çok ağır gelir. O, size çok düşkün, müminlere karşı çok şefkatlidir, merhametlidir."

Tevbe Suresi, 128)

Herkes aynı dili konuşur ama aynı duyguları paylaşamaz.
Eshabil
Global Moderator
Vip Üye

Kusura bakma İstanbul..

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #106 : Temmuz 04, 2008, 05:04:59 ÖS »

Yoksa, kötülük işleyenler, hayatlarında ve ölümlerinde kendilerini, iman edip iyi ameller işleyen kimselerle bir tutacağımızı mı zannettiler? Ne kötü hüküm veriyorlar!

Casiye Suresi: 21

Testinin sûreti ile ne vakte dek oynayıp duracaksın? Testinin nakşından geç, ırmağa, suya yürü.
Sema
Uzman Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #107 : Temmuz 16, 2008, 02:27:37 ÖS »

De ki; "İster 'Allah' diye duâ edin, ister 'Rahman' diye. Hangisi ile duâ etseniz, Nihayet en güzel isimler O'nundur..."

( İsra / 110 )

Herkes aynı dili konuşur ama aynı duyguları paylaşamaz.
yağmur
Vip Üye

bir varmış-bir yokmuş... aşk tek/miş...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #108 : Eylül 02, 2008, 10:13:49 ÖS »

bu kasvet dünyasında kalmadığı özlediğim,namaz vaktinden başka anını gözlediğim...(n.f.k.)
...
özlemekten yorulmuşum,kapında durdur beni...ucu sana dek ulaşan bir zincire vur beni...
yağmur
Vip Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #109 : Eylül 15, 2008, 07:03:46 ÖS »

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
"Kadınlar, oğullar, yük yük altın ve gümüş, salma atlar, davarlar ve ekinler gibi nefsin şiddetle arzuladığı şeyler insana süslü gösterildi. Bunlar dünya hayatının geçimliğidir. Oysa asıl varılacak güzel yer ancak Allah’ın katındadır.
(Âl-i İmrân 14)

bu kasvet dünyasında kalmadığı özlediğim,namaz vaktinden başka anını gözlediğim...(n.f.k.)
...
özlemekten yorulmuşum,kapında durdur beni...ucu sana dek ulaşan bir zincire vur beni...
Eshabil
Global Moderator
Vip Üye

Kusura bakma İstanbul..

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #110 : Eylül 15, 2008, 11:33:17 ÖS »

Göklerde ve yerde kimler varsa O'na aittir. O'nun huzurunda bulunanlar, O'na ibadet hususunda kibirlenmezler ve yorulmazlar.

Enbiya Suresi: 19

Testinin sûreti ile ne vakte dek oynayıp duracaksın? Testinin nakşından geç, ırmağa, suya yürü.
Eshabil
Global Moderator
Vip Üye

Kusura bakma İstanbul..

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #111 : Eylül 17, 2008, 01:38:05 ÖÖ »

--------------------------------------------------------------------------------

Müminler ancak kardeştirler. Öyleyse kardeşlerinizin arasını düzeltin ve Allah'tan korkun ki rahmete eresiniz.
Ey iman edenler! Bir topluluk diğer bir toplulukla alay etmesin. Belki de onlar, kendilerinden daha iyidirler. Kadınlar da kadınları alaya almasınlar. Belki onlar kendilerinden daha iyidirler. Kendi kendinizi ayıplamayın, birbirinizi kötü lakaplarla çağırmayın. İmandan sora fâsıklık ne kötü bir isimdir! Kim de tevbe etmezse işte bu kimseler zalimlerdir.
Ey iman edenler! Zannın bir çoğundan kaçının. Çünkü zannın bir kısmı günahtır. Birbirinizin kusurunu araştırmayın. Biriniz diğerini arkasından çekiştirmesin. Biriniz, ölmüş kardeşinin etini yemekten hoşlanır mı? İşte bundan tiksindiniz. O halde Allah'tan korkun. Şüphesiz Allah, tevbeyi çok kabul edendir, çok merhamet edendir.
HUCURAT SURESİ: 10-11-12

Eshabil
Global Moderator
Vip Üye

Kusura bakma İstanbul..

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #112 : Eylül 19, 2008, 02:01:17 ÖÖ »

Rabbin, onların, sinelerinde gizlediklerini de, açığa vurduklarını da bilir.

İşte O, Allah'tır. O'ndan başka tanrı yoktur. Önünde de, sonunda da hamd O'nundur, hüküm O'nundur. Ve ancak O'na döndürüleceksiniz.

Kasas Suresi: 69-70

Eshabil
Global Moderator
Vip Üye

Kusura bakma İstanbul..

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #113 : Eylül 20, 2008, 04:55:04 ÖÖ »

(İnsanları) Allah'a çağıran, iyi iş yapan ve "Ben müslümanlardanım" diyenden kimin sözü daha güzeldir?.

Fussilet Suresi: 33

Eshabil
Global Moderator
Vip Üye

Kusura bakma İstanbul..

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #114 : Eylül 22, 2008, 03:24:11 ÖÖ »

...Rabbiniz: "Bana yalvarın, dua edin ki size karşılık vereyim. Çünkü bana ibadet etmekten kibirlenip yüz çevirenler yarın horlanmış olarak cehenneme gireceklerdir."buyurdu.

Mü'min Suresi: 60

yağmur
Vip Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #115 : Ekim 07, 2008, 06:16:36 ÖS »

...
Sayfa: 1 ... 6 7 [8] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!