Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Eylül 05, 2010, 01:48:46 ÖS
Ana Sayfa Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt
Duyurular: esselamu aleykum!uzun zaman oldu ki sizleri özlemeyeyim...bir ınkıta yaşadık elbet.lakin vefasız olmadık hiç bir zaman:)muhabbet ve dua ile...hoş geldiniz yeniden....

+  Erdemliler Meclisi
|-+  BUNLARI BİLİYOR MUSUNUZ?
| |-+  Enteresan Hadiseler
| | |-+  DAHA KÖTÜSÜ OLABİLİR
« önceki sonraki »
Sayfa: [1] Yazdır
Gönderen Konu: DAHA KÖTÜSÜ OLABİLİR  (Okunma Sayısı 202 defa)
Sema
Uzman Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« : Haziran 14, 2007, 09:48:31 ÖS »

Adam oğlunun odasının önünden geçerken hayretle bakakaldı. Yatağı güzelce toplanmıştı ve odası hiç olmadığı kadar derli toplu görünüyordu. Sonra adam yastığın üzerine bırakılmış mektup zarfını fark etti. Üzerinde -Babama- yazıyordu. Aklından gecen bin bir kötü düşünceyle mektup zarfını açtı ve titreyen elleriyle mektubu okudu:
Sevgili baba;
Sana bu satırları derin bir pişmanlık ve üzüntü içinde yazıyorum. Kız arkadaşımla kaçmak zorundaydım çünkü seni ve annemi yaşanacak rezaletten uzak tutmak istedim. Gerçek tutku ve askı ben Boanla buldum ve o öyle tatlı ki anlatamam... Şunu biliyordum siz onun vücudunun her yerine taktiği küpeleri, derisine islettiği dövmeleri, kendine has o çılgın giyim tarzını asla ama asla onaylamayacaktınız ve tabi benden çok büyük olması da bir sorundu. Fakat benim için bunlar sorun değildi gerçek tutku ve gerçek ask... Baba Joan hamile! Joanin dediğine Göre çok mutlu olacağız. Ormanda kendine ait bir karavanı ve tüm kış yetecek kadarda yakacağı var. Bir sürü çocuğa sahip olma düşüncesi rüyalarımızı süslüyor.

Joan benim gözlerimi esrar gerçeğine açtı ve artık biliyorum ki esrar kimseye zarar vermez. Esrar yetiştirecek ve insanlara pazarlayacağız ve yine bu sayede ihtiyacımız olan kokain ve ekstaziye ulaşacağız.

Artık tam anlamıyla bilime yalvarıyoruz dualar ediyoruz şu AIDSin çaresi bulunsun ve Joan sağlığına kavuşsun diye..... O kesinlikle iyileşmeyi hak ediyor.

Endişelenmeyi bırak baba ben 15 yaşındayım ve kendi başımın çaresine bakabilirim. Eminim bir gün geri döneceğiz ve sen kendi torunlarını tanıyacak, seveceksin.
Oğlun Osman

NOT: Baba yazdığım mektubun tek kelimesi bile doğru değil. Ben Mehmet'lerdeyim. Sadece sana; masamın üzerinde seni bekleyen karneden daha kötü şeylerin olduğunu hatırlatmak istedim.
Alıntı

Herkes aynı dili konuşur ama aynı duyguları paylaşamaz.
yağmur
Vip Üye

bir varmış-bir yokmuş... aşk tek/miş...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Haziran 14, 2007, 11:25:47 ÖS »

eyvallah semacım..sağolasın...

bu kasvet dünyasında kalmadığı özlediğim,namaz vaktinden başka anını gözlediğim...(n.f.k.)
...
özlemekten yorulmuşum,kapında durdur beni...ucu sana dek ulaşan bir zincire vur beni...
serap
Vip Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Haziran 15, 2007, 12:45:37 ÖS »

...
NOT: Baba yazdığım mektubun tek kelimesi bile doğru değil. Ben Mehmet'lerdeyim. Sadece sana; masamın üzerinde seni bekleyen karneden daha kötü şeylerin olduğunu hatırlatmak istedim.
Alıntı

Eyvallah Semacim, final cok etkileyiciydi. Okumaya basladigim anda sonunu merak etmistim ve böyle bir son.. cok etkileyici gercekten... paylasim icin sagol!!!
« Son Düzenleme: Haziran 15, 2007, 01:14:14 ÖS Gönderen: SeraP » Logged

Allah'ım Sen beni bana bırakma...
Ben açmışım gönlümün kapılarını Sana...
Tek Senin ve güllerin Efendisinin sevgisini ver bana...
Bulamadım gayrı bu dünyada bir damlacık vefa...
Sema
Uzman Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Haziran 15, 2007, 01:13:08 ÖS »

evet Serap'cım final çok harika Gülümseme

Herkes aynı dili konuşur ama aynı duyguları paylaşamaz.
davut hoca
üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Mart 25, 2010, 05:23:07 ÖÖ »

Nereden buldun bu yazıyı ya? Gülümseme

Sen iyilik yap denize at.
Balık bilmezse Allah bilir..
Sayfa: [1] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.8 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!